100% خالص مرغی
عاری از سنگ و صدف
غنی شده
ضدعفونی شده
خشک و بدون رطوبت
187,000 تومان قیمت اصلی: 187,000 تومان بود.165,000 تومانقیمت فعلی: 165,000 تومان.
54 در انبار
کود پلت مرغی غنی شده یک نوع کود ارگانیک است که از پسماندهای جانبی در صنعت پرورش مرغ به دست میآید. این کود حاوی عناصر غذایی اصلی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم است و در کشاورزی به عنوان یک منبع غذایی برای گیاهان مورد استفاده قرار میگیرد.
مزایای استفاده از کود مرغی غنی شده عبارتند از:
1. حاوی عناصر غذایی: این کود حاوی مقادیر قابل توجهی از عناصر غذایی مهمی مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم میباشد که برای رشد و توسعه گیاهان بسیار مفید هستند.
2. کاهش هزینه: استفاده از این کود به عنوان یک منبع غذایی برای گیاهان، میتواند به کاهش هزینههای کشاورزی کمک کند زیرا این کود از پسماندهای جانبی صنعت پرورش مرغ به دست میآید و هزینه پردازش آن نیز کمتر است.
3. بهبود خاک: استفاده از این کود میتواند به بهبود خاک کمک کند و خاک را با عناصر غذایی مورد نیاز گیاهان تامین کند.
4. اثرات مثبت بر محیط زیست: استفاده از این کود به عنوان یک روش پایدار و بازیافتی پسماندهای جانبی صنعت مرغ، میتواند به حفظ محیط زیست کمک کند.
به طور کلی، کود پلت مرغی غنی شده برای تقویت رشد و توسعه گیاهان، بهبود کیفیت محصولات، کاهش هزینههای کشاورزی و حفظ محیط زیست مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، بهتر است قبل از استفاده از آن، دستورالعملهای استفاده را با دقت بررسی کرده و مقدار مناسب را بر اساس نیاز گیاهان و شرایط خاک تعیین کنید.
کود مرغی ماحصل فرآوری فضولات مرغی بوده که در بین کودهای حیوانی با ارزش بالا می باشد. کود مرغی یک منبع بسیار غنی از مواد آلی و عناصر غذایی مانند کلسیم، منیزیم، ازت، روی، فسفر، پتاسیم، آهن است. میزان وجود این مقادیر در کود به نوع و شرایط تغذیه طیور، بستر تولید کود، طریقه جمع آوری و دپو کود، میزان اهک موجود در بستر، نوع خاک و خصوصیات آن بستگی دارد.
میزان اسیداوریک موجود در کود نسبت به کودهای دامی (کود گاوی، کود اسبی و گوسفندی) بیشتر بوده که در نتیجه آن برای پرورش گیاهانی بذر گوجه فرنگی که نیازمند مقدار زیادی ازت برای دوره طولانی مدت رشد خود هستند، دسترسی بهتری برای استفاده از ازت موجود در کود را دارند.
همچنین بر اساس آزمایشات و تحقیقات صورت گرفته می توان گفت که کود مرغی با صورت تجزیه پایین عناصر موجود درون خود مانند ازت را به کندی آزاد کرده که در نتیجه گیاهانی همچون فلفل، کدو و بادمجان، خیار، هندوانه این عناصر را با بیشترین بازدهی جذب می کنند. بر همین اساس قیمت پایین و مناسب این نوع کود نسبت به کودهای شیمیایی و مورد توجه بسیاری از کشاورزان قرار گرفته است. کود مرغی با افزایش میزان عناصری مانند آهن و منگنز و روی به خاک، علاوه بر بهبود کیفیت فیزیکی خاک، در تهیه محصول زراعی با کیفیت نیز تاثیر دوچندانی را به دنبال دارد.
فضولات جوجه ها پس از تولید می بایست جمع آوری شود تا از هدر رفت مواد آلی و عناصر آن جلوگیری شود. پس از جمع آوری می بایست کود فرآوری گردد زیرا کود تازه علاوه بر بو نا مطبوع، با رهاسازی گاز آمونیاک می تواند باعث مسمومیت و از بین رفتن گیاه و ایجاد عوامل بیماری زا برای حیوانات و انسان ها گردد. بدین منظور با فرآوری کود در فضای خارج از مرغداری و انباشت لایه ای کود، با انجام عملیات های هوازی و غیرهوازی می توان عوامل بیماری زا را از بین برده و کودی مرغوب تولید نمود.
بر اساس آمار جهانی هر مرغ تخم گذار تا سن سه ماهگی حدوداً ۱۵ الی ۲۰ کیلوگرم کود خالص تولید می کند که برای ۱۰۰۰ مرغ این میزان به ۱۵ تن می رسد. این میزان برای جوجه ای به وزن ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم، تا سن شش هفتگی حدوداً ۳ الی ۴ کیلوگرم می باشد. بر اساس این آمار در سال ۹۰ میزان تولید کود در ایران حدود ۳.۵ میلیون تن از حدود ۱ میلیارد جوجه و مرغ تولید شده است.
کود مرغی بر اساس نوع پرورش و بستر طیور داری انواع زیر می باشد :
الف) کود مرغی بستر جوجه گوشتی : از فضولات جوجه ها بدست می آید که از نظر کیفیت به عواملی همچون کیفیت بستر و تغذیه جوجه ها بستگی دارد.
ب ) کود مرغی نیمچه تخم گذار : این کود از فضولات نیمچه مرغ های تخم گذار استفاده می شود که با توجه به نوع بستر و تفاوت تغذیه نسبت به جوجه ها، از کیفیت پایین تری نسبت به کود نوع اول دارد.
ج) کود مرغی بستر مرغ تخم گذار (مادر) : در این نوع کود مرغ های مادر در روی بستر نگهداری شده و عامل مهم در کیفیت کود هایی مربوط به نسبت بستر به فضولات است. این نسبت نیز نسبت به کود نوع اول کمتر می باشد.
د) کود مرغی فضولات طیور قفسی : این نوع کود از فضولات طیور محبوس در قفس بدست می آید و با توجه به عدم وجود بستر در این نوع، ارزش بسیار بالایی دارد.
جهت تولید کود مرغی مرغوب می بایست پس از جمع آوری فضولات حیوانی آن ها را مورد فرآوری قرار داد. بر این اساس می توان با استفاده از روش های زیر کود مرغی فرآوری شده تولید کرد :
کود مرغی نیز همانند دیگر کودها باعث اصلاح شرایط فیزیکی و شیمیایی خاک می شود. این کود موجب بهبود کیفیت خاک از نظر فیزیکی و شیمیایی شده و با ایجاد تهویه مناسب و افزایش میزان نگهداری آب در خاک، فعالیت های میکروارگانیسم در خاک را بیشتر می کند. کود مرغی با تشکیل هوموس مناسب در خاک علاوه بر محصول دهی خوب زمین مقدار استفاده از کودهای شیمیایی را نیز کاهش می دهد.
کود ارگانیک مرغی به عنوان یک کود با ارزش در صنعت کشاورزی شناخته می شود که نه تنها با کاهش هزینه های مربوط به کودهی شیمیایی شده بلکه با فرآوری این نوع کود می توان از آلودگی وآسیب به محیط زیست هم جلوگیری کرد. کود فرآوری شده مرغی با اصلاح ساختار خاک باعث حاصلخیزتر شدن آن شده و با توجه به عدم وجود تخم علف هرز و عوامل بیماری زا، به محصولی با کیفیت دست خواهیم یافت.
وزن | 25 کیلوگرم |
---|---|
کشور سازنده | ایران |
شرکت تولیدکننده | ماژان |
اصالت کالا | اصل |
54 در انبار
1403 © تمامی حقوق برای فروشگاه اینترنتی کیمیاکشت محفوظ است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.