15,000 تومان
44 در انبار
کدو تنبل که در زبان فارسی به آن کدو حلوایی میگویند یکی از گونههای معروف و پرطرفدار کدو به شمار می رود که طعم دلچسبی دارد. این نوع کدو در سایز درشت رشد میکند و شکل ظاهری آن شبیه یک گلابی بزرگ است طوری که قسمت بالایی آن باریکتر از قسمت پایینی است. پوست این کدو معمولاً به رنگ نارنجی و گاهاً سبز و نازک می باشد و دارای گوشت نارنجی و طعمی مطلوب است که معمولاً به صورت پخته مصرف می شود. علاوه بر قسمت گوشتی، تخمههای کدو حلوایی نارنجی نیز خوراکی است. اگر به تازگی به باغبانی و کاشت گیاههای خوراکی علاقهمند شدهاید، توصیه میکنیم این کار را با کاشت کدو حلوایی نارنجی آغاز کنید. جهت خرید بذر صیفی جات و خرید بذر کدو به فروشگاه اینترنتی نازبو مراجعه کنید. کدو حلوایی نارنجی منبع غنی بتاکاروتن است و رنگ نارنجی آن به دلیل وجود همین ترکیب است. بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A و یک آنتی اکسیدان مهم در بدن می باشد.
داشت کدو حلوایی:
پس از کاشت گیاه باید خاک آن را حسابی آبیاری کنید. در طول هفته نیز نباید بگذارید خاک گیاه خیلی خشک شود. اما آبیاری زیاد خاک یا برگ های زیاد نیز موجب ایجاد کپک می شود. برای کود دادن خاک نیز باید منتظر اولین شکوفه شوید. هنگامی که نخستین گل های کدو را مشاهده کردید، می توانید به خاک کود دهید.
هنگامی که کدو کمی رشد کرد، زیر آن فوم قرار دهید تا روی زمین نیفتد تا نگندد. برای گیاه می توانید داربست فلزی یا چوبی درست کنید تا قامت آن را راست نگه دارد و از افتادن کدو روی زمین جلوگیری شود. البته کدو حلوایی وزن سنگینی دارد و باید به این نکته توجه داشته باشید.
از بیماری های کدو می توان به حشره، شب پره، سوسک خیار، شپشه گیاه، مایت (انگل گیاه)، نخسانه (کرم انگلی) و حشرات جمنده اشاره کرد.
کپک های کرکی و پودری نیز از دیگر بیماری های کدو هستند که می توانند به آن آسیب برسانند. می توانید روی خاک این گیاه یک لایه کاور بکشید تا از حمله حشرات در امان بماند.
زمان برداشت کدو حلوایی:
کدو سبز اصولا دوماه پس از کاشت قابل برداشت است. کدو قلیانی (با سر باریک) و کدوی صدفی هنگامی که به اندازه ۵ تا ۸ سانتی متر رسیدند قابل برداشت هستند. انواع کدوسبز باید به بلندی ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر برسند. کدو را باید از ساقه نزدیک به میوه و با قیچی یا چاقوی تیز بچینید. ساقه کدو تیغ دارد و باید حتما دستکش به دست کنید.
برای برداشت کدوحلوایی باید منتظر شوید تا پوست آن کاملا سفت شود به طوری که با ناخن نتوانید روی آن خراش ایجاد کنید.
خواص کدو حلوایی:
كدو از لحاظ طب قدیم، سرد است و بدن را قلیایی می كند. خود کدو برای لاغری بسیار مفید است و تخم كدوی خام اثر دفع كرم روده دارد و چون سمی نیست اطفال نیز می توانند از آن استفاده كنند. برای این منظور باید مقدار ۵۰ گرم تخم كدو را پودر و با عسل مخلوط و مصرف كنید و پس از چهار ساعت یك مسهل همچون روغن كرچك بخورید تا كرم ها را دفع شوند.
از دیگر خواص کدو باید گفت که ملین و مدر است و برای رفع یبوست، رفع سوءهاضمه، کاهش تب، رفع دندان درد (قرقره آب کدو)، خونساز (به همراه آبغوره یا سركه)، درمان گوش درد (چند قطره آب كدو در گوش بچكانید)، برطرف کننده التهاب معده، كبد و كلیه، درمان بواسیر و خونریزی معده و روده (پوست كدو را خشك کنید و بخورید)، رفع تب و دل پیچه و پیشگیری سرطان مناسب است.
كدو حلوایی نیز مقدار كمی كالری دارد و برای لاغری رژیم خوبی به شمار می رود. همچنین منبع غنی پتاسیم است و برای افراد دچار فشار خون مفید می باشد، ولی برای افراد دچار ناراحتی كلیوی مناسب نمی باشد. جذب آهن و منیزیوم آن نیز خوب است. كدو حلوایی منبع غنی بتاكاروتن است و رنگ نارنجی آن به دلیل وجود همین تركیب است. بتاكاروتن پیش ساز ویتامینA و یك آنتی اكسیدان مهم در بدن می باشد كه بدن را از حمله رادیكال های آزاد و اثر تخریبی آنها حفظ می كند.
وزن | 0.1 کیلوگرم |
---|---|
کشور سازنده | ایران |
نوع رقم | استاندارد یا OP |
اصالت کالا | اصل |
44 در انبار
1403 © تمامی حقوق برای فروشگاه اینترنتی کیمیاکشت محفوظ است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.