نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
post

نتایج بیشتر ...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
product
post

معرفی 18 نوع گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری

گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری
5/5

فهرست مطالب

گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری انتخاب عالی برای افرادی هستند که در مناطقی با کمبود نور طبیعی زندگی می‌کنند. این گیاهان علاوه بر اینکه زیبا و دکوراتیو بوده، نیاز کمی به توجه داشته و در شرایط نامناسب زندگی مقاومی دارند. این گل‌ها می‌توانند در فضاهای داخلی عمر طولانی داشته و حتی باعث افزایش کیفیت هوای داخلی نیز شوند. بدین ترتیب، انتخاب گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری یک گزینه عالی برای تزیین و زیبایی منزل شما با حداقل شرایط بهینه است.

انواع گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری

گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری در محیط‌های داخلی معمولاً زنده می‌مانند و نیاز کمی به مراقبت دارند. بدین ترتیب برای افرادی که وقت کافی برای مراقبت از گیاهان را ندارند، یک گزینه عالی و مناسب هستند. همچنین این گیاهان به‌عنوان یک منبع آرامش‌بخش به شما خدمت کرده و با تولید گل های زیبا، احساس آرامش بیشتری به فضا تزریق می‌کنند. انتخاب گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری نه‌تنها زیبایی منزل شمارا افزایش داده، بلکه به بهبود کیفیت زندگی شما نیز کمک می‌کنند.
گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری

  1. گیاه آپارتمانی آگلونما یا نخشید:
    گیاه آپارتمانی آگلونما یا نخشید گونه‌ای از گیاهان زینتی بومی شرق آسیا است که به‌طور عمده در داخل منازل و آپارتمان‌ها پرورش داده می‌شود. این گیاه با برگ‌های سبز تیره و الگوهای جذاب روی آن، زیبایی و تازگی به فضاهای داخلی می‌بخشد. ازآنجایی‌که نیاز آبی کمی دارد و در شرایط نوری متوسط به‌خوبی رشد می‌کند، بسیار مناسب برای محیط‌های داخلی می‌باشد.
  2. گیاه آپارتمانی پاپیتال مینیاتوری:
    گیاه آپارتمانی پاپیتال مینیاتوری (عشقه) یک گیاه در دو گونه برگ کوچک و برگ بزرگ است که در نور کم و هوای خنک بهترین رشد را دارد. این گیاه دارای برگ‌های سبز و کوچکی بوده و نگهداری آسان از دیگر ویژگی‌های این گیاه است که باعث جذابیت آن می‌شود.
  3. گیاه آپارتمانی سانسوریا:
    یکی دیگر از گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری، سانسوریا بوده که یک گیاه زیبا و مقاوم با بیش از هفتاد گونه است که برای فضاهای داخلی با بهره نوری کم انتخاب مناسبی می‌باشد. این گیاه با برگ‌های خوش‌رنگ و شکل منحصربه‌فرد، توجه هرکسی را جلب می‌کند. همچنین سانسوریا یکی از گیاهان با ‌نیاز محدود به آب است که برای افرادی که به مراقبت از گیاهان علاقه‌مند نیستند، انتخاب عالی است.
  4. گیاه آپارتمانی دیفن باخیا:
    گیاه آپارتمانی دیفن باخیا یک گیاه زیبا و مقاوم است که می‌تواند در داخل منزل شما رشد کند. این گیاه دارای برگ‌های سبز تیره و بافت ضخیم است که ازنظر ظاهری بسیار دل‌پذیر می‌باشد. همچنین دیفن باخیا شرایط نوری کم را ترجیح داده، بنابراین در مناطق کم‌نور مانند آپارتمان‌ها به‌خوبی رشد می‌کند.
    گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری
  5. گیاه آپارتمانی زاموفیلیا:
    گیاه آپارتمانی زاموفیلیا بومی شرق افریقا یک گیاه سبز، دارای برگ‌های زیبا بوده و برای تزیین منازل‌ و اتاق‌های داخلی استفاده می‌شود. این گیاه معمولاً نیاز کمی به نور دارد و می‌تواند در شرایط داخلی آپارتمان‌ها به‌خوبی رشد کند. زاموفیلیا همچنین به‌عنوان یک گیاه مقاوم به کم‌آبی، تصفیه‌کننده هوا و پایدار در شرایط نامساعد شناخته می‌شود.
  6. گیاه آپارتمانی پتوس:
    گیاه آپارتمانی پتوس نیز از گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری بوده و یک گیاه مناسب برای تزیین منازل و آپارتمان‌ها به دلیل برگ‌های سبز و جذابش است و زیبایی و تازگی به فضا اضافه می‌کند. همچنین پتوس به دلیل نیاز کم به نور و آب، گزینه‌ی ایده‌آلی برای افرادی است که به دنبال گیاهی آسان برای نگهداری هستند.
  7. گیاه آپارتمانی درسانا:
    گیاه آپارتمانی درسانا حتماً باید در محیطی عاری از نور مستقیم قرار گیرد تا به‌درستی رشد کند. این گیاه‌ نیاز به نور مناسب، آبیاری منظم و خاکی حاوی مواد غذایی دارد. سازگاری بالای این گیاه با ناهنجاری‌های محیطی آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای مبتدیان تبدیل ساخته است.
  8. گیاه آپارتمانی برگ عبایی:
    گیاه آپارتمانی برگ عبایی یک گیاه زینتی محبوب به دلیل طول عمر بالا است. این گیاه دارای برگ‌های زیبا و شاداب و کمی پهن است که به دکوراسیون داخلی محیط زندگی، زیبایی می‌بخشد. مراقبت از گیاه آپارتمانی برگ عبایی نیز بسیار آسان است و نور متوسط و کمی پاک‌سازی برگ‌ها با اسپری و دستمال تمام نیاز گیاه را برطرف می‌سازد.
  9. گیاه آپارتمانی گازمانیا یا بروملید:
    گیاه گازمانیا یک گیاه علفی بومی آب‌وهوای مناطق گرمسیری است. این گیاه دارای برگ‌های رنگارنگ بوده که به‌راحتی در مناطق گرم و مرطوب رشد می‌کنند. بروملیدها اغلب به‌عنوان گیاهان زینتی در منازل و محیط‌های داخلی به دلیل سایه دوستی استفاده می‌شوند و زیبایی و تازگی به محیط زندگی افراد می‌بخشند.
    گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری
  10. گیاه آپارتمانی زاموفیلیا:
    گیاه آپارتمانی زاموفیلیا با برگ‌هایی براق و مقاوم یک گیاه زیبا و موردعلاقه برای تزیین داخل منازل و از گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری است. این گیاه دارای برگ‌های سبز تیره و زیبا با نیاز به نور کم و حتی با امکان جایگزینی با نور فلوئورسنت می‌باشد.
  11. گیاه آپارتمانی هدرا انگلیسی:
    این گیاه آپارتمانی یک انتخاب عالی برای تزیین منزل است. چراکه هدرا یکی از محبوب‌ترین گیاهان آپارتمانی رونده است که به‌راحتی آن را در محیط‌های مختلف پرورش خواهید داد. این گیاه با نیاز کم به نور و آب، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال یک گیاه زیبا با شرایط نگهداری آسان هستند.
  12. گیاه آپارتمانی نخل شامادورا:
    گیاه آپارتمانی نخل شامادورا یک گیاه زینتی زیبا، باشکوه و مناسب برای اتاق غذاخوری، سالن پذیرایی و اتاق‌ها با نور کم است که به‌راحتی در داخل منزل قرار داده می‌شود. برای نگهداری از نخل شامادورا، باید نور غیرمستقیم و آبیاری منظم را به خاطر بسپارید.
  13. گیاه آپارتمانی اسپاتی فیلوم یا زنبق صلح:
    گیاه آپارتمانی اسپاتی فیلوم یا زنبق صلح، یک گیاه زینتی پرطرفدار است که به دلیل برگ‌های بزرگ و زیبا و گل های خوشبو، جذابیت خاصی دارد. این گیاه به دلیل نیاز کم به نور و آب، برای تزیین داخل منازل و آپارتمان‌ها بسیار مناسب است. همچنین، زنبق صلح به‌عنوان یک نماد صلح و آرامش شناخته می‌شود و افراد زیادی آن را به‌عنوان هدیه انتخاب می‌کنند.
  14. گیاه آپارتمانی کالاتیا ماکویانا:
    گیاه آپارتمانی کالاتیا ماکویانا نیز بی‌شک به دلیل برگ‌هایی شبیه به پر طاووس، نیاز به رطوبت بالا و شرایط نوری کم تا متوسط، یکی از گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری است که طراحی خاصی داشته و ‌توجه هرکسی را به خود جلب می‌کند. با مراقبت مناسب می‌توانید این گیاه را به‌راحتی در داخل منزل خود پرورش دهید.
    گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری
  15. گیاه آپارتمانی پپرومیا یا برگ قاشقی:
    گیاه آپارتمانی پپرومیا یا همان برگ قاشقی، یک گیاه زینتی با بیش از 100 گونه، دارای برگ‌های ضخیم با شکل خاص بوده که جذابیت زیادی به فضا می‌بخشد. به دلیل نیاز کم به نور و آب برای افرادی که وقت کمی برای مراقبت از گیاهان دارند، انتخاب مناسبی است.
  16. گیاه آپارتمانی فیلودندرون برگ‌انجیری:
    فیلودندرون یک گیاه آپارتمانی پرطرفدار است و به دلیل زیبایی برگ‌هایش و مراقبت آسان، جزو انتخاب‌های عالی برای دکوراسیون داخلی منزل یا محیط کار محسوب می‌شود. در زمان خرید این گیاه دقت نمایید که با کمترین میزان رسیدگی نیز شمارا از زیبایی خود بهره‌مند می‌سازد.
  17. گیاه آپارتمانی مارانتا لوکونورا یا گیاه دعاخوان:
    گیاه آپارتمانی مارانتا لوکونورا یا گیاه دعاخوان یک گیاه با برگ‌های بیضی‌شکل و به‌رنگ صورتی-سبز است. این گیاه با نیاز کم به نور مستقیم خورشید و آبیاری مداوم، برای کسانی که علاقه‌مند به گیاه‌پروری دارند، انتخاب مناسبی است. ولی دقت نمایید نور بیش‌ازاندازه کم نیز خطر نابودی گیاه را در پی دارد.
  18. گیاه آپارتمانی عنکبوتی:
    گیاه آپارتمانی عنکبوتی با برگ‌های بلند و نازک، گل های سفیدرنگ زیبا و تکثیر ساده یک گیاه زیبا و منحصربه‌فرد برای پرورش بوده که در داخل منزل یا دفتر کار به‌خوبی رشد می‌کند. این گیاه اغلب به‌عنوان یک گیاه دکوراتیو و زینتی استفاده‌شده و باعث زیبایی و تازگی فضا می‌شود.
    گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری

سؤالات متداول

  1. از دیگر گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری باید به چه مواردی اشاره نمود؟
    از دیگر گل های آپارتمانی مقاوم به کم نوری باید به شاخ گوزنی‌ یا پلاتیسریوم‌، دراسنا یا گیاه اژدها، لاکی بامبو، گل‌سنگ، کالانکوئه و ترادسکانتیا زبرینا اشاره نمود که هرکدام دارای زیبایی خاصی هستند.
  2. منظور از نور مستقیم و غیرمستقیم و نور کم چیست؟
    نور مستقیم به‌صورت مستقیم از شیشه ساده عبور کرده و به گیاه می‌تابد، اما نور عبوری از شیشه مشجر یا پرده یا در فاصله یکی دو متری پنجره‌ها، نور غیرمستقیم خوانده می‌شود.
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته محتوای وبلاگ